ro-slnecnica

Slnečnicový olej

Predajná cena po zľave:
Predajná cena s DPH3,35 €
Predajná cena bez DPH: 2,79 €
DPH: 0,56 €

Zdieľať

Zvoľte objem

bio a cpk bio logo

Označuje sa ako hrejivý, podporuje prekrvenie pokožky, je preto vhodný ako základný olej pre prírodné kozmetické receptúry. Napomáha hojeniu akné a ekzémov, má zvláčňujúce účinky, vďaka vysokému obsahu vitamínu E kožu výborne lieči a regeneruje. V kozmetike, masážnej praxi, farmácii a ďalších odboroch zaujíma svoje dôležité miesto.

Pri dlhodobom používaní vo väčšom množstve môže pokožku vysušovať, vhodnejšie je miešať ho s inými druhmi rastlinných olejov lisovaných za studena, napríklad mandľovým alebo marhuľovým. Vyplachovanie ústnej dutiny slnečnicovým olejom je starú účinnou metódou na detoxikáciu a posilnenie celého tela.